Nærværende og udviklingsorienteret skoleleder til Kongerslev Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for ledelse af en veldrevet landsbyskole, hvor de nære relationer mellem elever, forældre og medarbejdere vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger til at stå i spidsen for Kongerslev Skole.

Kongerslev Skole er en veldrevet landsbyskole beliggende naturskønt i det østlige Himmerland, hvor rummelighed, respekt, nærhed og venskaber på tværs af årgange er vigtige værdier, som både elever og medarbejdere vægter højt. 

Skolen er en synlig og vigtig del af lokalsamfundet, og vi har en stærk tradition for et godt og udbytterigt samarbejde med skolebestyrelsen, forældrekredsen og lokalsamfundet. Vi er stolte af vores skole, som er er en af Aalborg Kommunes flotteste folkeskoler, og vi har særdeles gode uderum. Vi er nabo til Lille Vildmose og byens aktivitetspark, så vi har gode rammer for, at vores elever kan udfolde sig og lære såvel ude som inde.

Vores skole er en afdelingsopdelt skole med knap 200 børn, ca. 35 ansatte, fordelt på lærere, pædagoger og teknisk/administrativt personale. Derudover har vi en velfungerende DUS med ca. 90 børn.

Om dig
Vi søger en engageret skoleleder, som er synlig, og er i stand til at videreføre den positive udvikling af Kongerslev Skole. En leder som har en god balance mellem at sætte en ambitiøs dagsorden og insistere på, at skolen opnår gode faglige og trivselsmæssige resultater samtidig med, at du involverer og inviterer til dialog.  

Som leder på Kongerslev Skole skal du have høje ambitioner for alle børn og unges læring, trivsel og dannelse. Du lægger vægt på, at resultaterne skabes ved et tillidsfuldt og åbent samarbejde med skolens personale samt skolens bestyrelse. 

Som leder er du udviklingsorienteret, og finder det naturligt, at vi altid orienterer os mod de bedste løsninger for børnene, medarbejderne og skolen.  Du motiveres af at lede ”tæt på” og prioriterer dette i din dagligdag, som skal være præget af en tæt kontakt med personale, elever og forældre. I denne sammenhæng fungerer du også som skolens ansigt udadtil, i det første møde med kommende forældre, elever, personale og samarbejdspartnere.

Et vigtigt indsatsområde for os og et fokus, vi ønsker at fortsætte med, er klasseledelse. Det er et område, som vi er kommet langt med, og som vi forventer, at du vil understøtte i dit ledelsesarbejde. 


Vi ser gerne at vores kommende leder

  • har erfaring med skoleledelse 
  • har en involverende ledelsesstil og er god til at skabe relationer
  • er synlig, rummelig og har et stort hjerte for børn i alle aldre og med forskellige behov
  • kan lide at arbejde med ledelse tæt på og har en åben dør for alle
  • er god til at kommunikere tydeligt på alle niveauer
  • vægter et godt arbejdsmiljø, og skaber arbejdsglæde hos alle
     

Vil du vide mere
Hvis du har lyst og mulighed for det, er du meget velkommen til at besøge os, inden du sender din ansøgning. Vi viser dig gerne rundt og give dig indblik i, hvem vi er. Kontakt konst. skoleleder Annette Mandrup Skov på tlf.: 2520 0360 for at aftale et besøg på skolen. For yderligere information om stillingen er du også velkommen til at kontakte områdechef Lars Tybjerg Mølgaard på tlf. 93 52 00 42. 

Der er udarbejdet Job- og personbeskrivelse til stillingen, hvor opgaven, krav og forventninger uddybes yderligere. Her finder du også tidsplanen for ansættelsesforløbet og oplysninger om, hvilken test der benyttes i rekrutteringsprocessen.

Job- og personbeskrivelse: 
https://drive.google.com/file/d/1J_rL4BAaUYr1aR8hczS0SsA9lLXzw6zo/view?usp=sharing

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Kongensgade 4, 9293 Kongerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935465

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet