Speciallærere til skoleafdelingen ved Læringscenter Himmerland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Læringscenter Himmerland søger to lærere til fastansættelse til vores skoleafsnit.

Vi søger lærere med linjefag i dansk og matematik, som er relationelt kompetente, har gode specialpædagogiske kompetencer, og som har erfaring med det specialpædagogiske arbejde.

Det er vigtigt at man ved, at de fleste af eleverne har massive indlæringsproblematikker, og at undervisning skal tilpasses den enkelte elev og dennes læringsforudsætninger. Vores målgruppe er bred. Størsteparten af vores elever har lave kognitive forudsætninger og kan derudover have en diagnose som: ADHD, autisme, tilknytningsforstyrrelser mm.

Vi har fokus på at være en skole med høj specialpædagogisk faglighed. Vores børn og unge skal blive så dygtige, som de kan, så de trives og udvikler sig til hele og livsduelige mennesker. Vi ser det som væsentligt, at vi har en bred viden, interesse og kunnen indenfor autismepædagogik, udviklingspsykologi og mentaliseringsbaseret pædagogik. Vi arbejder ud fra en neurosekventiel tilgang, ligesom vi arbejder med low arousal. Vores elever har brug for en struktureret og forudsigelig hverdag, hvor kravene er tilpasset den enkelte.

Skoleafdelingen af Læringscenter Himmerland er pt. beliggende i Skibsted nær Terndrup, syd for Aalborg. Men skal i starten af 2025 flytte til Suldrup Skole.

Skoleafdelingen rummer børn fra 0. klasse til og med 10. klasse. Vi har pt. 27 elever fordelt på 7 klasser. Derudover har vi en ekstern skolestue på specialbørnehjemmet Højbjerghus, afdeling Kvisten.

Dine primære arbejdsopgaver er at tage ansvar for den daglige pædagogiske opgave i samarbejde med teamets lærere og pædagoger. Desuden skal du have skriftlige kompetencer og kunne begrunde pædagogiske tilgange skriftligt i handleplaner, statusbeskrivelser og udtalelser, samt fremlægge disse på møder omkring barnet både internt og eksternt.

Det er vigtigt at man kan indgå i et tæt samarbejde med elevens hjem/institution omkring elevens daglige trivsel, udvikling og læring.

Du er åben, nysgerrig, venlig og initiativrig, har let til humor og har en ydmyg indstilling til andre mennesker. Du er fagligt dygtig og ved, at alle børn og unge kan lære, hvis de udfordres på de rigtige måder. Du har mod på at stå på egne ben. Du er følelsesmæssig robust, og ved, at den voksne bærer ansvaret for relationen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder- og dagtilbudsleder Kristian Kaffka på telefon 99 88 79 47.

Du er velkommen til at komme og besøge os

Ansøgningsfrist
Søndag den 21. april 2024 kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler er i uge 17.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Ansættelse fra 1. juni 2024.

Løn- og ansættelse efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med ansættelse.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Læringscenter Himmerland, Skibstedvej, 9293 Kongerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025425

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet