Region Nordjylland opretter 15 nye hurtigteststeder

Coronatest
Profilbillede
dato

Region Nordjylland har i samarbejde med Falck oprettet 15 nye lokationer med mulighed for at få taget en hurtigtest. Alle stederne er placeret strategisk ved turistprægede og befærdede områder. Teststederne åbner i dag den 15. juni.

I en pressemeddelse fortæller Region Nordjylland, at man åbner nye teststeder for at imødekomme de mange nordjyder og kommende turister, der færdes i det nordyske i sommerferieperioden, ved at sørge for, at de har øgede muligheder for at få foretaget en coronatest uden tidsbetilling. Regionen har nemlig i samarbejde med Falck valgt at oprette 15 nye hurtigteststeder, der åbner fra 15 juni.

Ifølge regionsrådsformand Ulla Astman (S) forventer man, at testtilbuddende især vil blive brugt af de yngre, da mange af disse endnu ikke har modtaget eller tilbudt vaccine.

Derfor er der ekstraordinært i sommerferieperioden nu fast etableret testmuligheder i Byrum, Jesperhus Blomsterpark, Skallerup Klit og ved indgangen til Fårup Sommerland.

Nedenfor kan du finde adresser og åbningstider på de nye teststeder, hvor kun én af dem endnu ikke er åbnet:Kilde: Region Nordjylland