Pædagog til Læringscenter Himmerland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Læringscenter Himmerland søger en pædagog til et barselsvikariat
Vi ser det som væsentligt, at du har en interesse for og kunnen indenfor autismepædagogik, neuropædagogik, udviklingspsykologi og mentaliseringsbaseret pædagogik. Læringscenter Himmerland er en arbejdsplads, der er præget af kolleger, der brænder for at lave god skole og institution for vores skønne børn. Et kendetegn for kulturen på LCH er, at der er et hjælpsomt ”mindset”. Dine fremtidige kolleger er lærere, pædagoger, talepædagog, social og sundhedshjælper, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med fysioterapeut, psykologer og konsulenter fra PPR.

Vi søger
Vi søger en pædagog til vores F-spor, som er vores afdeling for børn og elever med multiple funktionsnedsættelser. Det vil primært være børnene 0-6 år, hvor stillingen vil være. Vi søger en pædagog med gode specialpædagogiske kompetencer. I F-sporet er det vigtigt at aflæse det enkelte barn/elevs dagsform og tilpasse krav og aktiviteter hertil.

Din primære arbejdsopgaver er at tage ansvar for den daglige pædagogiske opgave i samarbejde med kollegaerne, samt at varetage undervisning som er tilpasset den enkeltes kompetencer og forudsætninger. En af arbejdsopgaverne indbefatter personlig pleje. Derudover skal du kunne planlægge, udføre og evaluere pædagogiske aktiviteter, som rammer elevernes nærmeste udviklingszone. Desuden skal du have gode skriftlige kompetencer og kunne begrunde pædagogiske tilgange skriftligt i handleplaner, samt fremlægge disse på møder omkring eleven både internt og eksternt.

Du skal sigte efter et positivt og tæt forældresamarbejde, samt samarbejde på tværs af andre faggrupper herunder lærere, fysioterapeuter og konsulenter. Du er åben, nysgerrig, venlig og initiativrig, har let til humor og har en ydmyg indstilling til andre mennesker. Du er fagligt dygtig og ved, at alle børn og unge kan lære, hvis de udfordres på den rigtige måde. Du har mod på at stå på egne ben. Du er følelsesmæssig fleksibel/moden, og ved, at den voksne bærer ansvaret for relationen. Desuden er du yderst fleksibel.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere information
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Kristian Kaffka på telefon 22 49 58 11.

Ansøgningsfristen er den 4. marts 2024 kl. 8.00.

Der vil være ansættelsessamtaler den 6. marts 2024.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt, og tiltrædes pr. 1. april 2024.

Løn- og ansættelse efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med ansættelse.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Læringscenter Himmerland, Skibstedvej, 9293 Kongerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994565

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet