Nyt fra Kongerslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Kongerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

I perioden fra mellem fredag kl. 1900 og lørdag kl. 0940 blev der lavet indbrud i en villa på Løgstørvej i Stenild ved Hobro. Gerningspersonen var formentlig kommet ind ved at bryde et vindue op til køkkenet. Hele huset var gennemrodet, og der blev bl.a. stjålet Georg Jensen smykker. Der er endnu ikke overblik over hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Narkopåvirket bilist

Lørdag eftermiddag kl. 1552 bemærkede en patrulje et køretøj, der kørte ad Vråvej i Børglum. Bilen blev standset og ved henvendelsen til føreren fik patruljen mistanke om, at bilisten var påvirket. Der blev lavet en narkotest på stedet, og den gav udslag for cannabis. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Spirituskørsel

Lørdag eftermiddag kl. 1655 bemærkede en anmelder et køretøj, der kørte lidt usikkert på Kongensgade i Kongerslev. Der blev sendt en patrulje til stedet, og mistanken viste sig at holde stik. Bilen blev standset og føreren deltog i en alkotest, der viste, at han havde indtaget for meget spiritus til lovligt at kunne køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

 

Færdselsuheld med spirituspåvirket fører

Natten til søndag kl. 0130 skete der et færdselsuheld på Nørregade i Hjørring. Der kørte en personbil i nordlig retning ad Nørregade. Ud for nr. 18 mistede føreren herredømmet over bilen og skred ud i østlig retning. Her ramte han en bygning og beskadigede et elskab, en lygtepæl og et antenneskab. Ved uheldet blev bilen totalskadet. Føreren slap fra uheldet uden skader. Han var dog beruset, og blev derfor anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi