Nyt fra Kongerslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Kongerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlysning af 56-årig mand

Den savnede mand, Erik, er ikke set siden mandag aften den 5. september, hvor han var ude og gå en tur på Mølleparkvej i Aalborg.

Erik er 56 år gammel, 180-185 cm høj, slank af bygning og med mørk/gråligt og kort hår. Han var iført en blå cardigan/sweatshirt.

Har du set Erik – eller ved du, hvor han er – så tøv ikke med at kontakte Nordjyllands Politi på 114. 

Læs hele efterlysningen her.

 

 

Indbrudsbølge i Hasseris

Nordjyllands Politi oplever lige nu en stigning af indbrud i Hasseris i Aalborg. Den sidste måned er der modtaget 14 anmeldelser om indbrud i området. 

 

Læs hele nyheden her

 

 

Mistænkt anholdt i udlandet

I forbindelse med en drabssag i Frederikshavn eftersøgte Nordjyllands Politi en mistænkt tilbage i marts og april. Efter flere måneders efterlysning er den mistænkte nu anholdt af de lokale myndigheder i Libanon. Senere vil manden blive udleveret.

 

Du læse mere her.

 

Indbrud på skole

I weekenden mellem fredag eftermiddag og mandag morgen var der indbrud i Jetsmark Skolecenter Kaas i Pandrup. Gerningspersonen kom ind på skolen ved at afmontere en rude til et af klasselokalerne – samme sted blev brugt som udgang. Til at afmontere ruden blev et koben eller en skruetrækker formodentligt benyttet. 
En patrulje fra Nordjyllands Politi blev tilkaldt, og forskellige spor blev sikret ved ankomsten. 
Fra skolen tog gerningspersonen en 3D printer, boremaskiner, forskelligt værktøj, programmeringsudstyr, et modem og en bærbar.

Har du set noget i området i weekenden? Kontakt Politiet på 114. 


Tredobbelt indbrud i kælderrum

Tre kælderrum på Beddingen i Aalborg var udsat for et indbrud mellem søndag og mandag. 
Det vides ikke, hvordan gerningspersonen brød ind i de forskellige kælderrum, men forskellige genstande blev stjålet derfra – herunder en mountainbike, en barnevogn, militærudstyr og en autostol.

 

Har du været udsat for et indbrud? Du kan melde det ved at ringe til politiet på 114, møde op på din nærlæggende politistation eller ved at sende os en mail. 

 

Du kan læse mere om, hvad der sker, når du melder et indbrud her.

 

Beboer kom hjem til gennemrodet villa

Da en beboer kom til sin villa på Kongensgade i Kongerslev mandag formiddag, ventede der en knapt så god overraskelse. Hele huset var nemlig gennemrodet, alle skuffer og skabe stod åbne, og forskellige smykker var væk – i det forgangene døgn havde der været indbrud. 
Efter ankomsten fra Nordjyllands Politi sås der opbrudsmærker på et vindue, og derfor formodes det, at gerningspersonen kom den vej. Samme vindue blev brugt som udgang.   

 

Aktiv butikstyv

En butikstyv blev pågrebet i en tøjbutik i Slotsgade i Aalborg mandag eftermiddag. Derfor blev der sendt bud efter en patrulje fra Nordjyllands Politi. 
Ved patruljens ankomst, blev tyven viseret og hans tasker ransaget. Her viste det sig, at tyven ikke kun havde stjålet tøj fra den pågældende butik, men også fra flere andre. Butikstyven blev af den grund anholdt og medbragt til Aalborg Politigård. 

 

Vold ved tilbageholdelse

Mandag eftermiddag fandt der også et andet butikstyveri sted. Denne gang i et supermarked på Hobrovej i Aalborg. Da tyven passerede kasselinjen uden at betale for tøj og parfumer, opdagede en medarbejder tyveriet og tilbageholdt personen. Tyven, der var meget modvillig, slog og sparkede de to medarbejdere, der forsøgte at tilbageholde ham. 
En hundepatrulje blev tilkaldt, og manden blev anholdt. 

 

Indbrudstyv måtte give op

En gerningsperson måtte give op, da personen forsøgte at begå indbrud i en villa på Hasserisvej i Hasseris i Aalborg. Personen havde forsøgt at bryde et vindue til et soveværelse op, men uden held – held havde beboeren i stedet. I stedet for at bryde ind i huset, stjal gerningspersonen en gasflaske fra terrassen.
Indbrudsforsøget fandt sted tirsdag.


Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

Narkopåvirket billist

En mand blev sigtet og anholdt natten til onsdag, da han kørte narkopåvirket gennem Danmarksgade i Aalborg i vestlig retning. Manden blev stoppet af en patrulje fra Nordjyllands Politi og fik udført en narkometertest; den var positiv. 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi