Aalborg Kommune ansætter ny sundheds- og forebyggelseschef

Foto: Aalborg Kommune. Torben Krogh Kjeldgaard er kandidat i politik og administration med specialisering i sociologi fra Aalborg Universitet og har tidligere været ansat på Aalborg Universitet, Sygehus Vendsyssel og i Aarhus Kommune, inden han i 2007 blev ansat i Aalborg Kommune.
dato

Det bliver 51-årige Torben Krogh Kjeldgaard, der bliver ny sundheds- og forebyggelseschef i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune har siden sommeren 2023 manglet en chef for sundhedsområdet. Nu har et enigt ansættelsesudvalg i et stærkt ansøgerfelt fundet frem til personen, der skal bære den nye titel Sundheds- og forebyggelseschef i Aalborg Kommune.

Det bliver 51-årige Torben Krogh Kjeldgaard, der siden 2014 har været leder af sundhedsstrategisk sekretariat i netop Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune:

”Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået jobbet og at jeg fortsat skal bidrage til det spændende og vigtige arbejde inden for sundhedsområdet i Aalborg Kommune. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ledelsesarbejdet på et nyt organisatorisk niveau. Ligesom jeg ser frem til at understøtte forvaltningens fortsatte udvikling i samarbejde med de øvrige medlemmer af forvaltningsledelsen og det politiske niveau”, siger Torben Krogh Kjeldgaard

Torben Krogh Kjeldgaard er kandidat i politik og administration med specialisering i sociologi fra Aalborg Universitet og har tidligere været ansat på Aalborg Universitet, Sygehus Vendsyssel og i Aarhus Kommune, inden han i 2007 blev ansat i Aalborg Kommune. Privat bor han i Aalborg sammen med sin hustru og to drenge. 

”Jeg glæder mig over at få Torben Krogh Kjeldgaard ansat i den her vigtige stilling. Han har erfaring med opgaverne vi står overfor og har i en årrække vist, at han kan skabe stærke resultater med både interne og eksterne samarbejdspartnere på sundhedsområdet. Han er fagligt meget stærk, så jeg er meget tryg ved at få ham med på holdet i forvaltningsledelsen, siger Bente Graversen, direktør i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune. Hun bliver suppleret af det politiske niveau, der også byder velkommen:

”Der er fantastisk mange spændende opgaver på sundhedsområdet i det kommende år. Der kommer til at ske store ændringer, hvor det er vigtigt at have de rigtige fagfolk på plads. Jeg ser frem til samarbejdet”, siger Jes Lunde, rådmand i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Sundhedsområdet står overfor forandringer
Torben Krogh Kjeldgaard har alsidige og stærke erfaringer indenfor både politikudvikling, strategiudvikling og ikke mindst udvikling af store sundhedsprojekter over årene. Og det bliver der brug for i de næste år, hvor der forventeligt kommer til at ske store forandringer på sundhedsområdet både nationalt, regionalt og i kommunalt regi.

"Vi forventer at næste års afrapportering fra sundhedsstrukturkommissionen vil pege på ændringer på sundhedsområdet. Jeg ser frem til arbejdet med at få tilpasset Aalborg Kommunes sundhedsindsatser til den nye virkelighed. Opgave- og ansvarsfordelingen mellem hospitaler, almen praksis og kommunerne er på dagsordenen. Det er spændende. Jeg ser frem til at kunne bidrage ind i det arbejde i tæt samarbejde med mine nære kollegaer i ledelsesteamet, tætte samarbejdspartnere i kommunens øvrige forvaltninger, Region Nordjylland, samt samarbejdspartnere i civilsamfundet", siger Torben Krogh Kjeldgaard.

Torben Krogh Kjeldgaard tiltræder som sundheds- og forebyggelseschef allerede 1. november.


https://aalborg.dk
Kilde: Aalborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.